Το χωριό Διάσελλο βρίσκεται 65 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης των Τρικάλων, σε υψόμετρο 500 μ. και είναι ένα από τα 142 χωριά του Νομού Τρικάλων.Το όνομα του προέρχεται από τα πολλά σελώματα των αλόγων και των γαϊδουριών. Μεταφορικά και από την επιβλητική θέση οπού είναι χτισμένο. Το σημερινό όνομα το πήρε το 1955.

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Ζιώγκος τέλος ( λόγω και...Ντόρας?) για το χρίσμα της Ν.Δ. στο νέο Δήμο Φαρκαδόνας-Οιχαλίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η ενοποίηση των Δήμων προβληματίζει την Νέα Δημοκρατία η οποία ετοιμάζει κίνηση ματ.

Καλά πληροφορημένες πηγές του fatsimare από την Ρηγίλλης λένε πως άλλος θα είναι ο εκλεκτός, και όχι ο νυν Δήμαρχος Οιχαλίας Θανάσης Ζιώγκος.

Οι επαφές με διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την περιοχή έχουν προχωρήσει και μάλιστα φέρεται ότι με τον νέο υποψήφιο θα είναι μαζί του σε ρόλο υπαρχηγού ο τέως Δήμαρχος Φαρκαδόνας Αθανάσιος Μεριβάκης. Ήδη έχουν γίνει πολλές "βολιδοσκοπήσεις" και σε άλλα κορυφαία στελέχη από την περιοχή.
Η επιλογή Ζιώγκου να είναι με την Ντόρα στις εσωκομματικές της Ν.Δ. αποδυναμώνει πιθανές αντιδράσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο αυτό.
Άνω κάτω λοιπόν η περιοχή Φαρκαδόνας - Οιχαλίας με το ενδεχόμενο της καθόδου δύο συνδυασμών με τη Νέα Δημοκρατία καθώς ο κ.Ζιώγκος δεν θα κάνει πίσω και θα κατεβάσει δικό του συνδυασμό.
ημειώνουμε πως ο νέος υποφήφιος έχει στο πλευρό του και τον Ηλία Βλαχογιάννη ο οποίος φαίρεται να παίζει καταλυτικό ρόλο στις επιλογές των προσώπων που θα καταρτίσουν τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στο νομό. (Σε επίπεδο αυτών που θα τα ηγηθούν)
Φυσικά πρόβλημα δεν έχει (προς το παρόν) o Μιχάλης Ταμήλος...

Περισσότερα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ), σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου